Kittelfjäll 7 och 8 juli 2015

Tisdagens stora höjdpunkt var paltdagen på bygdegården. Men innan dess så kom Charlie brunnsborrare och tillsammans med honom, Sibylla och Mattias bestämde vi en bra plats för borrhålet och pumphuset. Kl 12 var det paltdag. totalt blev det 708 paltar som serverades. Tyvärr räckte inte paltarna till alla på slutet. Vädret var så där med regn på fm och uppehåll men lite kallt på em. Leif satt tidvis i loppmarknaden och stortrivdes med att prata med folk. Bland annat John som också satt där.

Lite bilder,

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bygdegårdens annorlunda blomsterarragemang
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Henriksfjäll – tänk att man klättrat uppför denna på vintern
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
John passar loppis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Blomstereka
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fortfarande mycket snö

På kvällen kom Sibylla med tre rödingar som Eskil och en kompis hade fiskat i Ransaren. Regn på natten.

Onsdag 8/7. Efter grattat Pelle städade vi stora rummet och justerade en del sladdar. Tätade hål i väggen bakom soffan. Överdelen på stora skåpet brakade i golvet när det skulle rengöras. Ingen större skada skedd men nu är det fastskruvat. På em när det klarnade upp tog vi en promenad till Umekullen och gick längs ån och något senare gick vi ned till Gubbselet  tillsammans med Jan och Eva-Liisa och grillade korv och fikade. Ingrid målade. Fortfarande mycket vatten. Fem fiskare på andra sidan som drog upp en liten fisk.

Dagen snöbilder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det minskar betydligt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

4 reaktioner till “Kittelfjäll 7 och 8 juli 2015”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *