Påsken 2015 – förberedelser

Bröllop, Bröllop och återigen Bröllop. Ingrid och Leif åkte upp 10 dagar före påskafton för att hjälpa till med förberedelserna för Calle och Kattis bröllop. I förberedelserna ingick att Björn och Monica skulle inreda ett rum på deras övervåning. Golv, vägg, dörr och eldragning. Vi arbetade ca 1 vecka och blev nästan klara. Det tog tid beroende på att alt virke sågades utanför huset samt att det var trångt invid väggarna – ca 1 dm. Calle och Kattis ägnade sig åt sin planering och Monica passade Knut och Ingrid städade vårt hus, passade Knut lite grand och skottade snö. Vi han med 2 skoterutflykter till Saksensjön och Virisen. Det snöade tidvis mycket och där emellan underbart väder.

Knut fick pröva på att åka pulka.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Saksenutflykten. Mycket snö men fint väder och god korv.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATill Virisen var det drygt 6 mil TOR men fint skoterspår.

Vi fick rensoppa med klimp och besökte gårdsbutiken och hälsade på fåren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi installerade ny spis och försökte få diskmaskinen reparerad, något som misslyckades.

Vi körde en fullastad bil med skräp till återvinningen i Dikanäs. Tidigt på skärstorsdagens morgon – halv fem – kom Putte och Maria med familj och natten till långfredagen Pelle och Hanna med familj. Linda, Oskar och Linus kom vid lunchtid. Senare på dagen var det dags för första mötet i den blivande samfälligheten.

Resten av långfredagen präglades av lite afterski/skoter samt träning inför uppträdande på bröllopet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

På natten var det en fantastisk fullmåne.

Fortsättning följerOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *