Påskafton – Påsklunch och Bajen spelar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAPåskafton inleddes med att Oskar gjorde fantastiska äggmackor och att det repeterades på uppträdandet. Spontana heja rop på Bajen och uppladdningen började. Det flesta drog dock till backen och några stannade för att ordna med påsklunchen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter ett energiskt grävande mellan Lillstugan och Björn och Monicas hus så blev det 2 stora soffor och ett jättebord för mat och dricka. Kl 13 var allt klart och maten på väg ut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi var ca 35 st som samlades för lunchen. Några var med för första gången som Veronicas pappa. Många småbarn som roades med pulka och skoteråkning. Elis körde åtskilliga varv runt tomten med Molly och Bella. Vädret var soligt men lite kyligt till en början och på slutet riktigt skönt. Maten var fantastiskt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Senare blev det lite skoteråkning upp på fjället. På vår skoter gick startnyckeln av men till all lycka kan man starta genom att dra igång skotern. Simon hade fått röda utslag i stor omfattning och Pelle och Hanna åkte till Vilhelmina för kontroll hos läkare. Väl hemma så hade utslagen minskat och förhoppningsvis så är det inga problem framöver. Bajen spelade premiärmatchen mot Häcken och några satt inne och kollade fotboll.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Med andra ord en händelserik påskafton som vanligt.

På kvällen en fantastisk påskmiddag med köttstek, potatisgratäng, sås och gele. Avslutning med Gin Rummy och repetition av uppträdande.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… på natten var månen i farten som vanligt och maria hade svårt att sova pga den

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *